Podrška kupcima
-
Podrška kupcima

Podrška kupcima

​​​​IVECO KORISNIČKE USLUGE

Krajnji cilj komercijalnog vozila je da uvek bude na putu i da radi. To je cilj koji mi imamo i koji pokreće našu politiku usluga. Sve IVECO usluge (od finansiranja do održavanja, od pomoći do popravke) su zasnovane radi povećanja vremena u radu i poboljšanja profitabilnosti poslovanja.
IVECO CAPITAL logo - New truck STRALIS XP     

IVECO CAPITAL
IVECO CAPITAL je brend finansijskih usluga kompanije IVECO i nudi celokupan asortiman finansijskih, lizing, kao i usluga iznajmljivanja i pomoćnih usluga za komercijalna vozila. Usluge produžene garancije, održavanja i popravke, i različite vrste osiguranja mogu biti uključene u paket*.
Sva finansijska rešenja su skrojena prema potrebama klijenata i primenjuju se na nova, korišćena i zamenska vozila.
IVECO CAPITAL pruža klijentima profesionalne savete za izbor proizvoda koji najviše odgovara finansijskim i fiskalnim zahtevima njihovog poslovanja. Za više informacija, kontaktirajte svog IVECO prodavca.
* Podleže kreditnom odobravanju. Ponude i proizvodi mogu varirati u različitim zemljama, u zavisnosti od lokalnih fiskalnih i računovodstvenih propisa.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP
IVECO ASSISTANCE NON-STOP je udaljen samo jedan telefonski poziv – 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji – radi pružanja podrške klijentima u svakom trenutku (i na bilo kom mestu).

 
IVECO NON-STOP logo - New truck STRALIS XP     

IVECO NON-STOP
IVECO NON-STOP je nova aplikacija za pametne telefone za pomoć na putu. Potrebno je samo da klijent ukuca identifikacioni broj vozila i broj registarskih tablica. Zatim, jednostavnim pritiskom na dugme, može da zatraži pomoć (fotografija se može priložiti uz poruku radi lakšeg dijagnostifikovanja).
IVECO CENTAR ZA KLIJENTE odmah preuzima GPS koordinate, locira vozilo i aktivira najbližu radionicu (ili najpogodniju, u zavisnosti od zahteva). Operacije se centralno prate korak po korak: Klijenti primaju neprestana ažuriranja o stanju vozila i završetku popravke.
IVECO GENUINE PARTS logo - New truck STRALIS XP     


IVECO GENUINE PARTS

IVECO GENUINE PARTS predstavlja najbolju garanciju održavanja vrednosti STRALISA tokom vremena, štite od neplaniranih zastoja, osiguravajući bezbednost ljudi i robe. IVECO nudi najširi asortiman novih i repariranih komponenti, kompleta za servisiranje i telematskih rešenja, pogodnih za ceo radni vek STRALISA.
IVECO rukovodi mrežom od 8 skladišta sa delovima visoke tehnologije širom Evrope i pokriva 330.000 kvadratnih metara, upravlja sa 350.000 kataloških brojeva delova i garantuje dostavu delova 24 sata 7 dana u nedelji.
IVECO FAN SHOP logo - New truck STRALIS XP     


IVECO FAN SHOP

IVECO FAN SHOPs izlaže na svim IVECO prodajnim mestima radnu i odeću za slobodno vreme, torbe i poklone, kancelarijski pribor i gedžete.
Pogledajte katalog na veb adresi www.ivecostore.com.