Efikasnost potrošnje goriva
-
Efikasnost potrošnje goriva

Efikasnost potrošnje goriva

KONSULTANTSKE USLUGE U VEZI SA GORIVOM

EVALUACIJA STILA VOŽNJE

EVALUACIJA STILA VOŽNJE omogućava napredak vozača u realnom vremenu. Sistem postupa kao profesionalni instruktor i pomaže da uštedite gorivo bez ugrožavanja komercijalne brzine. DSE pruža procenu efikasnosti i predloge za uštedu goriva (na primer, odgovarajući stepen prenosa za korišćenje u datom trenutku). EVALUACIJU STILA VOŽNJE može koristiti vozač ili može biti integrisana u IVECO KONSULTANTSKE USLUGE ZA GORIVO.

 

 TCO2 SMART REPORT

Prikupljanje podataka sa udaljenosti preko IVECO EVALUACIJE STILA VOŽNJE na vozilu i parametri glavnih performansi vozača.
Izveštaji se nedeljno šalju menadžeru flote automatskom e-poštom, koji se fokusiraju na ponašanje vozača i njegov napredak, potrošnju goriva po vozilu i otpuštanje ugljenika flote kao celine. Ovaj servis je nezavistan od drugih servisa upravljanja flotom zasnovanim na veb portalima.
Uz STRALIS XP, TCO2 SMART REPORT je uključen 4 godine.

TCO2 ADVISING

IVECO je svestran „konsultant za gorivo” – partner sa punim radnim vremenom u potrazi za efikasnošću i održivošću transporta. Naše iskustvo u najefikasnijim tehnikama uštede goriva se zasniva na podacima o radu tokom mnogo godina (uz saradnju sa našim klijentima) na različitim misijama i trasama.
Sada IVECO nudi jedinstveno znanje kao uslugu koju obezbeđuju posvećeni timovi stručnjaka za gorivo na svakom tržištu, koji konstantno prate KPI flote kako bi razvili prilagođene planove unapređenja.
Godinu dana TCO2 ADVISING je uključeno uz STRALIS XP model.


TCO2 DRIVING

Dobri vozači mogu dostići uštedu goriva u skladu sa najboljim tehnološkim uređajima: iz tog razloga IVECO nudi posebne programe za obuku vozača za razvijanje sposobnosti vozača klijenata.
Učimo kako da smanjite potrošnju goriva, povećate trajanje vozila i bezbednost na putu dovedete do maksimuma.
Kursevi mogu da se prilagode zahtevima klijenta i da se održe u njegovim ili u prostorijama kompanije IVECO. Pokrivene teme uključuju:
• poznavanje vozila, njegove karakteristike i funkcije,
• i sticanje iskustva u vožnji sa profesionalnim instruktorom.