Overview
-
Overview

Korisnički servis i dijelovi

Kompanija IVECO je posvećena zaštiti vrijednosti, performansi i produktivnosti vašeg vozila tokom vremena i očuvanju vašeg mira.

Biranjem IVECO, napravili ste kvalitetan izbor. Niko sem kompanije IVECO ne može da garantuje da su proizvodi, rješenja i usluge skrojeni za vaše vozilo i vašu misiju. Uz IVECO, možete biti sigurni da možete da se oslonite na najbolje održavanje, na DIJELOVE VISOKIH PERFORMANSI i na stručnjake, koji su spremni da vam pomognu uvijek i svuda.

Uvijek sa vama

Kompanija IVECO je dosta investirala u korisnički centar, namjenski napravljeno prvo mjesto za kontakt za kupce u slučajevima iznenadnog kvara vozila.

Logistika

Kompanija IVECO zna koliko je važno minimizirati prekid u radu vozila i vratiti se na posao što je prije moguće.

U tu svrhu, kompanija ima efikasan i napredan sistem nabavke i distribucije za svoje originalne zamjenske dijelove.

IVECO 5 vrijednosti

Kontrolisani procesi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​IVECO garantuje da su proizvodi i dobavljači u skladu sa standardima kvaliteta u pogledu sirovih materijala i procesa proizvodnje u celom lancu dostavljanja zamenskih delova.​

Zagarantovana pouzdanost

IVECO Genuine Parts su dizajnirani za vaše vozilo i podvrgnuti su najrigoroznijim testovima kvaliteta za usklađenost, robusnost, bezbednost i dugotrajnost. Traju duže i imaju bolje performanse tokom vremena.​

Napredna logistika

IVECO garantuje sigurnu dostupnost ili dostavu u roku od 24 sata zamenskih delova, kao i praćenje od skladišta do destinacije​.

Stručna pomoć

IVECO ovlašćena servisna mreža garantuje izvanredne performanse usluga zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnoj obuci, kontinuiranom unapređivanju dijagnostičkih alata i visoko specijalizovanim mehaničarima. A na putu, zahvaljujući IVECO Assistance Non-Stop, IVECO je spreman da vas podrži 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.​

Ukupni troškovi vlasništva

Zahvaljujući optimizaciji uslova planiranog održavanja posebnih pakovanja Genuine Parts u okviru programa IVECO Elements, moći ćete znatno da smanjite ukupne troškove vlasništva vašeg vozila, istovremeno održavajući visoku rezidualnu vrednost​.