Eurocargo 4x4
-
Eurocargo 4x4

Eurocargo 4x4

Verziju 4x2 novog Eurocargo kamiona prati verzija sa stalnim pogonom na svim točkovima sa bruto težinom vozila od 11,5 do 15 t i međuosovinskim rastojanjem od 3240 do 4150 mm.

Dostupan sa dnevnom kabinom ili kabinom za spavanje sa standardnim krovom, novi Eurocargo 4x4 je opremljen prednjim čeljustima za vuču (standardno) i specijalnom zaštitom za terensku vožnju, koju čine: čelični branici, rešetke na farovima, zaštita za hladnjak i dva pristupna stepenika na uvlačenje. Dostupan je sa paraboličnim vešanjem ili sa polu-eliptičnim lisnatim oprugama, i u verzijama sa pojedinačnim točkom ili sa duplim točkovima.

Tector 7 motori su dostupni sa varijantama snage od 220, 250 do 280 Hp, uparenim sa manuelnim mjenjačima sa 6 brzina. Priključno vratilo može biti integrisano u mjenjač.

Novi Eurocargo 4x4 nudi takođe i verziju sa automatskim mjenjačem.

Novi Eurocargo 4x4 opremljen je dvostruko smanjenom pogonskom osovinom. Razvodna kutija sa dvije brzine obrtnog momenta/reduktor obezbjeđuje trakciju na prednjoj i zadnjoj osovini putem uzdužnog diferencijala. Tri diferencijala imaju blokade kojima rukuje vozač (standardno) da bi se garantovala trakcija čak i u uslovima slabog prianjanja. Elektro-pneumatski sistem automatski deaktivira blokade kada brzina vozila pređe 25 km/h.

Impresivni ugao upravljanja (od 40 do 48 stepeni, u zavisnosti od guma koje se koriste) omogućava manevrisanje čak i na gradskim gradilištima.

PRONAĐI DILERA

PRONAĐI DILERA