Daily Minibus
-
Daily Minibus

Daily Minibus

​Minibus koji ispunjava sve zahtjeve putničkog transporta.

Minibus verzija Novog Daily-ja posebno naglašava komfor, stil i visoke performanse. Potpuno redizajniran kako bi se ispunila stalno rastući zahtjevi korisnika, Daily minibus je još prostraniji, još efikasniji i još privlačniji, za vozače, kao i za putnike.

Raznovrstnost je jedna od ključnih odlika Novog Daily Minibus-a, jer najkompletnija gama različitih verzija ispunjava najrazličitije potrebe putničkog transporta:

- Daily Tourys: kompatkno vozilo za duže ture.
- Daily Line: idealan za međugradske rute.
- Daily Citys: namenjen transportu unutar gradskih i prigradskih sredina.

Novi Daily minibus nudi ergonimiju kao kod autombila kao i komfor za vozača kombinovan sa veliki brojem stilsikih I tehničkih rešenja, namjenjenih posebno za udobnost putnika.

• Novi klima uređaj i promenjen sistem ventilacije
• Novi opcionali za udobnost i bezbjednost putnika
• Nove preslvake dizajnirane da odgovre svim potrebama

Gama Novog Daily minibus-a, je opremljena F1C 3.0-litaskim motorima, dizel ili CNG. Kako bi se ispunile Euro VI standradi emisije izduvnih gasova, dizel motori su opremljeni SCR (Selektivna Kataliktička Redukcija) sistemom, kao i ostali proizvodi iz game autobusa, koji obezbjeđuje visoke performanse i malu potrošnju goriva.

Jedna od važnih promjena, noviteta, se odnosi na Novi Daily Minbus, verziju bruto mase 6.1 tona, sa dugačkim međuosovinskim rastojanjem (4100 mm), u koju se mogu smjestiti 22 putnika, plus vozač i vodič (maksimalan broj za vozilo ove kategorije), I ima 30% veći prtljažnik od svog prethodnika (nisko postavljen zapremine do 2.5 m3).

 

Galerija

PRONAĐI DILERA

PRONAĐI DILERA