Dodatna oprema
-
Dodatna oprema

Dodatna oprema

​IVECO dodatna oprema inovativni proizvodi vrhunskog kvaliteta se mogu pronaći na ivecoshop.it

Od bezbjednosti do poboljšane udobnosti na putovanju: IVECO nudi ogroman izbor dodatne opreme koja pokriva cijelu paletu vozila.
Smjernice naše ponude dodatne opreme IVECO Shop su: dizajn, inovacija i performanse i nudi potpuno nova rješenja kojima se istovremeno zadovoljavaju zahtjevi u pogledu praktičnosti, estetske, stila i aerodinamike.


Paleta IVECO Shop podržava performanse vozila sa svih stanovišta: proizvodi koji daju elegantni lični pečat kabini, pojačavaju osjećaj dobrodošlice, proizvodi koji naglašavaju njen spoljni izgled (prilagođavajući ju posebnim zahtjevima vašeg posla) i garantuje bezbjednu i udobnu vožnju.

Paleta dodatne oprema IVECO Shop čini vaše vozilo jedinstvenim, s visokim standardima u pogledu bezbjednosti, praktičnosti i udobnosti, a koji su postignuti zahvaljujući IVECO tehnološkim i dizajnerskim istraživanjima.

IVECO SHOP, KVALITET JE I U DETALJU

ODABERITE DODATNU OPREMU ZA VAS I ZA VAŠE IVECO VOZILO

Daily

OTKRIJTE NOVI PROGRAM PRIBOR ZA VAŠ DAILI

Učinite svoje radno iskustvo i iskustvo vožnje jedinstvenim zahvaljujući kompletnoj liniji pribora dizajniranih za vaše vozilo.

U skladu sa svojim prirodnim instinktom da predvidi potrebe svakodnevnog rada, Novi Daili dodaje svoje tipične karakteristike robusnosti i svestranosti, niz novih tehnološki naprednih karakteristika koje ga čine najboljim saradnikom.

PONUDA PRIBORA ZA NOVI DAILY UKLJUČUJE:
Novi asortiman aerodinamičkih rješenja za poboljšanje profitabilnosti, uštedu goriva i smanjenje emisije CO2;
Dodatni aktivni i pasivni sigurnosni sistemi koji bolje štite vaše vozilo;
Nova linija proizvoda za povećavanje mogućnosti povezivanja i ugrađene tehnologije sa novim multimedijalnim sistemom, stražnjom Vi-Fi kamerom i Ki pametnom kolijevkom.

DODATNA OPREMA IVECO LINE VAM NUDI:
Veća sigurnost za vozilo i vozača zahvaljujući linijama sistema za nadzor;
Velika svestranost sa jednostavnim unutrašnjim i spoljašnjim sistemima za skladištenje;
Povećana profitabilnost sa novim aerodinamičkim rješenjima za efikasno upravljanje gorivom.

Preuzmite katalog ili odmah posjetite svog prodavca Promijenite perspektivu.
Izvucite maksimum iz svog rada.

Eurocargo

IZBOR JE VAŠ. UŽIVAJTE U SVOM RADU.

Iako je uvijek bio referentna tačka i predvodnik industrije zbog svoje pobjedničke kombinacije tehnologije, performansi, kvaliteta, pozdanosti i raznovrsnosti, danas je novi Eurocargo još više stilizovan, održiv, efikasan i lakši za upravljanje nego ikada. 
Idealan radni partner i prijatelj svima, Eurocargo je savršen za grad: na isti način poštuje životnu sredinu, puteve i ljude, čak i u gužvama na ulicama užurbane metropole.
Ukoliko želite da personalizujete vaše vozilo i da ga zaista učinite svojim, Iveco dodatna oprema se može pohvaliti linijom proizvoda koji su posebno kreirani da unaprijede estetiku, komfor, bezbjednost i tehnologiju vašeg Eurocargo vozila.
 

Stralis

UNAPREDITE HI-WAY NA SVOJ NAČIN

Sa novim Stralis Hi-Way, Iveco je uspostavio nove standarde dizajna, performansi i tehnologije u svijetu rada, a zatim ih dodatno nadmašio.

Iveco Shop je sada kreirao liniju dodatne opreme projektovane oko vaših potreba i vašeg rada kao vozača: kako bi mogli da prilagodite vaš NOVI Stralis Hi-Way, i da ga učinite još bezbjednijim, još komfornijim i baš onakvim kakav želite da bude.

Od spoljašnosti do unutrašnjosti, od bezbjednosti do tehnologije, svaki detalj se može prilagoditi: zato što su detalji ti koji prave razliku.
Sa novim Stralis Hi-Way putovanje znači postizanje glavnih ciljeva svakog dana; a prvi je potpuna sloboda izbora.