Stralis
-
Stralis

Novi Iveco Stralis

STRALIS povećava ulog u produktivnosti i profitabilnosti uz kompletan paket koji uključuje inovativne karakteristike, tehnologije i usluge, skrojene tako da odgovaraju svakom poslovanju u vezi sa transportom.

Dva modela novog ranga pružaju performanse, visoku efikasnost i niske emisije u svakoj misiji:
• STRALIS za regionalne, gradske i poslove lake izgradnje
• i STRALIS XP za dugolinijski transport.

NOVI STRALIS je podlegao kompletnom redizajnu pogona, od motora do pneumatika; ima novu električnu i elektronsku arhitekturu, novi menjač najbolji u klasi, novu zadnju osovinu i oslanjanje, i uvodi GPS predvidljive funkcije poslednje generacije, kao i posebne funkcije za povećanje ekonomičnosti goriva i održivosti.

Sve nove funkcije i nadogradnje se fokusiraju na dovođenje do maksimuma produktivnosti i profitabilnosti transportnog poslovanja u stvarnom životu i razvijene su u saradnji sa klijentima.

Pratili smo svoje kamione u stvarnim uslovima rada, analizirali različite misije (dugolinijske, regionalne i gradske) i njihovu kilometražu, komercijalnu brzinu, opterećenje i profil trase.

Na osnovu ovog sveobuhvatnog prikupljanja podataka, za naše klijente smo razvili kompletan set integrisanih rešenja za povećanje efikasnosti koja uključuju „TCO2 live” program i njegove ekskluzivne usluge:
• TCO2 SMART REPORT – nedeljni izveštaj o stilu vožnje i potrošnji goriva,
• TCO2 ADVISING – saveti o uštedi goriva,
• TCO2 DRIVING – vožnja usmerena na ekonomičnost,
• i ekskluzivnu formulu za UPTIME GARANCIJU.

DUGOLINIJSKI TRANSPORT

STRALIS XP je razvijen za dugolinijske misije i ima rešenja za efikasnost goriva, kao što su SMART EGR, optimizovani prenosni odnos zadnje osovine, eco-pneumatici i nove konsultantske usluge u vezi sa gorivom.
Takođe ima IVECO HI-CRUISE GPS-predvidljivi sistem – koji upravlja putovanjem, promenom brzina i eco-roll funkcijom integrišući parametre vožnje sa savremenom tehnologijom GPS mapiranja.

GRADSKA VOŽNJA

STRALIS ima pravo rešenje za sve gradske misije i misije lake izgradnje, kao i gradske dostave zahvaljujući HI-STREET i HI-ROAD kabinama kratkog do srednjeg opsega i širokoj ponudi motora niske emisije i visokog obrtnog momenta na različitim snagama.

PREVOZ OPASNIH MATERIJA

STRALIS savršeno odgovara ovoj misiji zahvaljujući svojim tehničkim rešenjima za smanjenje težine i poštovanju strogih zahteva ADR ugovora.
Takođe, naš HI-SCR sistem nudi odlučujuću prednost: činjenica da nema aktivne regeneracije i smanjena temperatura izduvnih gasova ga čine najpogodnijim rešenjem za ograničena područja kao što su, aerodromi, brodovi, tuneli, rafinerije i odeljenja za pretakanje goriva.

REGIONALNA VOŽNJA

STRALIS nudi izuzetne performanse uštede goriva takođe i na regionalnim trasama srednjeg opsega, zahvaljujući kompletnom paketu funkcija za uštedu goriva, koje savršeno odgovaraju konfiguraciji vozila i karakteristikama misije.
GPS-predvidljivi IVECO HI-CRUISE sistem je standardno u ponudi na  STRALISU XP, i može biti opcion na STRALISU.

PRONAĐI DILERA

PRONAĐI DILERA