TCO2 šampion
-
TCO2 šampion

TCO2 šampion

NAJNIŽI TCO + NAJNIŽI CO2 = TCO2 ŠAMPION

STRALIS XP: do -5,6 % TCO & do -11 % CO2
TCO ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

Delovali smo na sve faktore koji utiču na TCO i održivost - od vrednosti vozila i potrošnje goriva do održavanja i raspoloživosti.
Kod teških kamiona, samo gorivo predstavlja 35 do 40 % ukupnih troškova vlasništva: za svakog prevoznika, poboljšanje efikasnosti je od ključnog značaja za pobeđivanje konkurencije. Iz ovog razloga je unapređenje NOVOG STRALISA fokusirano na upravljanje energijom. Radili smo na:
• efikasnosti – povećana uz rešenja za uštedu goriva za posebne misije (kao što je SMART EGR),
• predvidljivoj vožnji – koju nudi IVECO HI-CRUISE sistem,
• otporu kotrljanja – smanjen uz eco-pneumatike,
• i optimizaciji energije – postignuta uz pomoć pametne opreme motora.

STRALIS beleži dvocifreno poboljšanje u efikasnosti goriva u poređenju sa prethodnim modelom, a nove tehnologije, karakteristike i servisi su takođe dodati za dodatno smanjenje TCO.
Ušteda goriva na STRALISU XP može biti čak i do 11 % – što je jednako 5,6 % smanjenja ukupnih troškova vlasništva.

 

 
CO2 ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

STRALIS čini da ekonomičnost i ekologija čine celinu: ovo je formula za pobedu koja se krije iza svih proizvoda kompanije IVECO.
IVECO ekskluzivni HI-SCR sistem post-tretmana je laganiji, manji, efikasniji i lakši za rukovanje od bilo kog drugog Euro 6 rešenja.
To znači da dok smanjuje emisije, HI-SCR takođe smanjuje i troškove.
STRALIS koristi tehnologiju i ljudski faktor za svođenje potrošnje goriva na minimum. Naš sistem za PROCENU STILA VOŽNJE je snažan izvor informacija o ponašanju u vožnji i njegovim efektima, kao i vredan alat za poboljšanje efikasnosti goriva i značajno smanjenje CO2.
Klijenti koji su posvećeni očuvanju životne sredine će ceniti šansu koju nudi naš STRALIS XP koji će, zahvaljujući sistemu za PROCENU STILA VOŽNJE, doprineti smanjenju otpuštanja ugljenika u transportnoj industriji.