Stralis NP
-
Stralis NP

Stralis NP

Za vaše poslovanje, za našu planetu ​​

ZA VAŠE POSLOVANJE

Prava alternativa za tradicionalno gorivo mora biti isto toliko dobra kao i dizel kada su u pitanju performanse, kapacitet korisne nosivosti i višestruka namena. Kako bi uspeo, takođe mora da garantuje iste ili bolje ukupne troškove vlasništva (Total Cost of Ownership - TCO).

Mi imamo ovu alternativu.
STRALIS NP je prvo vozilo na gas dizajnirano za dugolinijski transport. Ima motor od 46​​​0 KS, ima isti kapacitet korisne nosivosti kao i ekvivalentni kamion na dizel i, sa autonomijom do 1.500 km, može preći rastojanje od Madrida do Frankfurta bez dopune goriva.

STRALIS NP predstavlja poslovanje. Na udaljenim misijama (u zavisnosti od cene goriva) može biti profitabilna opcija na 120.000 km/godišnje i doneti značajnu uštedu na toj kilometraži.

STRALIS NP znači bezbrižnost u susretu sa predstojećim pooštrenim propisima koji će ograničiti pristup dizel vozila centru grada i pojedinim planinskim putevima.

STRALIS NP predstavlja šansu, budući da se zahtev za čistim vozilima širi Evropom – od manjih organizacija do energetskog sektora, od automobilske do prehrambene industrije.

ZA NAŠU PLANETU

Gasovi i zagađenja nastali kao posledica efekta staklene bašte, predstavljaju problem koji se ne može zanemariti ili rešiti pomoću starih rešenja. Kako bi se teretni saobraćaj učinio održivim, potrebni su novi standardi.
Na osnovu 25 godina neprestanog napretka, IVECO NATURAL POWER vozila dovode do maksimuma prednosti za životnu sredinu koje ima prirodni gas.
Prirodni gas je najekološkije gorivo za motore sa unutrašnjim sagorevanjem, koje ima brojne prednosti po životnu sredinu:
• poboljšava kvalitet lokalnog vazduha, skoro eliminišući zagađivače vazduha (-99 % PM, -90 % NMHC naspram ograničenja EURO 6),
• ublažava globalno zagrevanje znatno smanjujući emisije CO2 (oko -15 % u poređenju sa dizel ekvivalentom, do -95 % sa biometanom),
• i drastično umanjuje buku u centru grada i tokom noćne dostave.

Ovo je razlog zašto evropske vlasti podržavaju brzi razvoj mreže za distribuciju gasa, do 2025. godine, sa maksimalnim rastojanjem između benzinskih stanica smanjenim na 150 kilometara za CNG i 400 kilometara za LNG.
Gas je spreman za proboj. Da li ste vi spremni za gas?

PRONAĐI DILERA

PRONAĐI DILERA