TCO2 šampion
-
TCO2 šampion

TCO2 šampion

NAJNIŽI TCO + NAJNIŽI CO2 = TCO2 ŠAMPION

Do -7 % TCO naspram dizela

TCO ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

STRALIS NP predstavlja revoluciju u svetu transporta: po prvi put, vozilo na alternativno gorivo nudi priliku za poboljšanje kako održivosti, tako i povraćaja investicija – uz ukupne troškove vlasništva do 7 % niže nego kod kamiona na dizel.
To je zato što STRALIS NP koristi do 15 % manje goriva i zato što je prirodni gas znatno jeftiniji od dizel goriva u većini evropskih zemalja.
Ova ekonomičnost se može dodatno poboljšati uz ekskluzivne IVECO kosultantske usluge u vezi sa gorivom.
TCO2 live, na osnovu godina iskustva u upravljanju prirodnim gasom i energijom, je kompletan paket integrisanih rešenja za smanjenje troškova. Ona uključuju:
• TCO2 SAVETOVANJE (konsultacije u vezi sa uštedom goriva),
• TCO2 DRIVING (vožnja usmerena na ekonomičnost),
• i ekskluzivnu formulu za UPTIME GARANCIJU.

CO2 ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

Prirodni gas je najuspešnije alternativno gorivo od kada je dizel odneo pobedu nad benzinom. To nije rešenje koje je tek u razvoju; već je tu: dokazana tehnologija, koju je uveo IVECO 1996. godine, čiju pouzdanost je dokazalo na desetine hiljada autobusa i IVECO kamiona na gas na putevima širom Evrope.
STRALIS NP je prvi kamion na gas koji nudi snagu, autonomiju goriva, udobnost tokom vožnje i aktivnost u skladu sa standardima međunarodnog transporta, koji predstavlja dvostruku priliku profesionalnim prevoznicima koji brinu o životnoj sredini:
• smanjenje smanjenje emisije zagađivača i buke,
• i smanjenje CO2, što doprinosi smanjenju otpuštanja ugljenika u transportnoj industriji, sa smanjenjem CO2 emisija i do 95 % uz komprimovani ili tečni biometan.