TCO2 LIVE
-
TCO2 LIVE

TCO2 LIVE

Sveobuhvatan paket usluga

IVECO TCO2 LIVE je više od komercijalnog predloga, to je obećanje: mi smo na strani korisnika u potrazi za unapređenjem TCO. IVECO je kreirao najsveobuhvatniji paket za smanjenje ukupnih troškova vlasništva koji, po prvi put, nudi kompletan paket konsultantskih usluga u vezi sa gorivom.
 

UPTIME GARANCIJA

Kao garanciju pouzdanosti proizvoda i izvrsnosti servisne mreže, IVECO nudi potpuno novu formulu UPTIME GARANCIJE.
Uz UPTIME GARANCIJU, ukoliko STRALIS prestane da radi usled tehničkih problema, biće popravljen u roku od 24 sata u IVECO TRUCK STATION (vreme prati IVECO CENTAR ZA KLIJENTE).
Ako to nije moguće, IVECO će klijentu obezbediti:
• kamion za zamenu (ako je dostupno),
• ili dnevnu kompenzaciju za svaki 24-časovni period u radionici (do 4 dana).

UPTIME GARANCIJA je uključena kao standardno pokriće za STRALIS NP i integrisana u ugovore ELEMENTI 3XL/2XL (do 5 godina).

TCO2 ADVISING

IVECO je svestran „konsultant za gorivo” – partner sa punim radnim vremenom u potrazi za efikasnošću i održivošću transporta. Naše iskustvo u najefikasnijim tehnikama uštede goriva se zasniva na podacima o radu tokom mnogo godina (uz saradnju sa našim klijentima) na različitim misijama i trasama.
Sada IVECO nudi jedinstveno znanje kao uslugu, koje obezbeđuju posvećeni timovi stručnjaka za gorivo na svakom tržištu, koji konstantno prate KPI flote kako bi razvili prilagođene planove unapređenja.
Godinu dana TCO2 ADVISING je uključeno uz STRALIS NP model.
 

TCO2 DRIVING

Dobri vozači mogu dostići uštedu goriva u skladu sa najboljim tehnološkim uređajima: iz tog razloga IVECO nudi posebne programe za obuku vozača za razvijanje sposobnosti vozača klijenata. Učimo kako da smanjite potrošnju goriva, povećate trajanje vozila i bezbednost na putu dovedete do maksimuma.
Kursevi mogu da se prilagode zahtevima klijenta i da se održe u njegovim ili u prostorijama kompanije IVECO. Pokrivene teme uključuju:
• poznavanje vozila, njegove karakteristike i funkcije,
• i sticanje iskustva u vožnji sa profesionalnim instruktorom.