Dodaci
-
Dodaci

Dodaci

I​​​​VECO DODATNA OPREMA

IVECO DODATNA OPREMA je razvila celokupan asortiman visokokvalitetne dodatne opreme, dizajnirane „na vozilu” koja zadovoljava potrebe vozača: način da se poboljša stil, vidljivost, tehnologija i udobnost STRALISA.

VIDLJIVOST

„Lightbar” i „bullbar” svetla su kompletno integrisana sa kabinom zbog naglašavanja njenog oblika i vidljivosti. Potpuno prilagođavanje sa znakom flote za poboljšanje imidža kompanije je moguće.

STIL

STRALIS može biti još ekskluzivniji uz novu stilsku opremu, poklopce retrovizora i hromirane detalje – kao što su glavčina točka i poklopci navrtki: širok asortiman dodatne opreme koja ističe karakter i stil vozila.

VISOKA TEHNOLOGIJA

HI-VISION kombinuje inovativnost, tehnologiju i lako korišćenje radi maksimalne zabave. Novi HI-SOUND audio sistem je dizajniran tako da pruži pravo poboljšanje kvaliteta života u vozilu.

UDOBNOST

Navlake za sedišta i podne obloge su savršeno uklopljene sa unutrašnjim stilom kabine, a izbor materijala se poklapa sa svim zahtevima misije. Rasklopivi sto i aparat za kafu čine svako zaustavljanje mestom za relaksaciju.

Asortiman Iveco dodatne opreme je prikazan u potpunosti u katalogu dodatne opreme – i na mreži na veb adresi http://application.cnh-parts-service.eu/iveco.php