Služba za korisnike
-
Služba za korisnike

Služba za korisnike

Novi Eurocargo je mnogo više od vozila : to je kompletno rešenje transporta koje nudi idealnu integraciju između proizvoda i usluga.
IVECO blisko sarađuje sa kupcima, zahvaljujući svojoj širokoj mreži stručnjaka koji poznaju zahteve transportne industrije i vode računa o oblasti. IVECO radionice pružaju kvalitet proizvoda u kombinaciji sa veštinama tehničara koji najbolje poznaju Eurocargo.
    

SLUŽBA ZA KORISNIKE 

ELEMENTS ugovori o održavanju i popravkama nude prilagođene programe pomoći koji obezbeđuju da vaše vozilo bude u potpuno ispravnom stanju i garantuju da će tokom vremena zadržati svoju vrednost. Svaki paket može se lako kombinovati u skladu sa potrebama klijenta i posla, uz garanciju da ćete dobiti uslugu koja je prilagođena vašim potrebama.

    


ASSISTANCE NON-STOP

E' je služba pomoći na putu koja vam pomoću jednostavnog telefonskog poziva pomaže da se vratite na put. Odgovarajući na pozive na 10 jezika, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, Služba za korisnike kompanije IVECO će kontaktirati najbliži IVECO servisni centar koji će vam pomoći da vratite svoje vozilo na put.

 

    

EXPERT CENTER

E' je mobilni servisni centar za sva IVECO vozila. Namenski dijagnostički i alati za popravku, kao što je E.A.S.Y. i njegova dodatna oprema, garantuju efikasnu i brzu reakciju čak i kada je potrebna pomoć na daljinu.

    
ORIGINALNI IVECO DELOVI

E' predstavljaju liniju originalnih delova koji dugoročno štite Eurocargo i održavaju optimalnim performanse i efikasnost vozila. IVECO zna koliko vredi vaše vreme. Zato ima efikasan i visoko razvijen sistem proizvodnje i distribucije originalnih delova, koji obezbeđuje integrisano dopunjavanje njegove autorizovane Servisne mreže, uz svakodnevne, neprekidne isporuke u čitavoj Evropi.

    
Uz asortiman IVECO DODATNE OPREME možete svom vozilu dodati nove osobine i tako unaprediti njegovu tehnologiju, dizajn, bezbednost i udobnost. Katalog dodatne opreme nudi širok asortiman artikala za zadovoljenje zahteva u pogleda praktičnosti, stila i aerodinamike.

    
 

IVECO MALOPRODAJA nudi širok spektar artikala i za poslovnu upotrebu i za razonodu: od odeće i dodatne opreme do maketa laganih, srednjih i teških teretnih vozila. wMožete podeliti stil brenda IVECO sa svojom familijom i prijateljima pregledom kataloga nawww.ivecostore.com.

    
 

IVECO CAPITAL je naša marka posvećena finansijskim uslugama; u saradnji sa BNP-Paribas Leasing Solutions, nudi širok spektar finansijskih usluga, iznajmljivanje vozila i lizing rešenja za pokrivanje troškova održavanja i popravki, osiguranje i produženu garanciju. Svi naši programi finansiranja mogu se prilagoditi zahtevima kupaca i primeniti na sve vrste vozila – nova, polovna, pa čak i vozila sa kabinom su uključena. IVECO CAPITAL pomaže klijentima da odaberu odgovarajući finansijski proizvod u skladu sa ekonomskim i finansijskim potrebama njihove kompanije. Više informacija možete dobiti od svakog dilera kompanije IVECO.