​Raznovrsnost
-
​Raznovrsnost

​Raznovrsnost

​Efikasan partner za svaki zadatak

​Od isporuka građevinskog materijala, zamrznutih namirnica do gradskih usluga, novi Eurocargo je najraznovrsnije vozilo u svojoj kategoriji – a takođe je jednostavne karoserije. Izrađen od visoko čvrstog čelika, okvir šasije može prihvatiti karoseriju dužine od 4.265 do 10.175 mm; bočni delovi su paralelni celom dužinom i prekonfigurisani su tako da pojednostave montažu nadgradnje.

Eurocargo nudi tri različite vrste kabine da zadovolje zahteve svakog posla.

_ Dnevna kabina nudi najbolji balans između celokupne širine i dužine karoserije, i najprikladnija je za svakodnevne obaveze u velikim gradovima.

_ Kabina za spavanje dostupna je u standardnoj verziji ili verziji sa visokim krovom; projektovana je tako da u njoj može da se prespava i opremljena je sa jednim ili dva kreveta. Dve osvetljene kutije (dostupne i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane)obezbeđuju 260 litara dodatnog prostora za skladištenje torbi ili alata. Spoljna vrata mogu da se otvore pomoću elektronske kontrole.

_ Kabina za putnike (sa standardnim krovom) projektovana je tako da preveze sve putnike i alat i opremu: u nju može da se smesti još šest putnika pored vozača, i naročito je pogodna za upotrebu na poslovima vezanim za građevinu ili sprečavanje požara.

Ukupno, novi Eurocargo je dostupan u 11.000 fabričkih verzija, nastalih kao rezultat kombinacija njegovih proizvodnih varijanti: dve vrste pogona, 14 bruto nivoa težine vozila i sedam izlaznih snaga, 12 menjača, 15 međuosovinskih rastojanja i tri vrste kabina sa dva krova – uz širok asortiman sistema vešanja, odnosa osovina, osovina i priključnih vratila (do 1100 Nm).