Udobnost
-
Udobnost

Udobnost

​Udobna kancelarija u pokretu

​Novi Eurocargo podiže udobnost i ergonomiju na viši nivo . Komande na volanu omogućavaju vozaču da potpuno bezbedno koristi radio i telefon. Vozilo takođe ima nove, ergonomičnije komande za kontrolu klime svetala i automatskog/automatizovanog menjača. Sve ima svoje mesto, na dohvat ruke: sada ima više odeljaka za skladištenje predmeta i dokumenata, specijalni odeljak za kartice i viseći nosač na zadnjem zidu kabine.

Na vozačevoj strani konzole nalaze se dva praktična držača za flaše, strujna utičnica od 12 V i opcija za utičnicu za komprimovani vazduh.

Novi Eurocargo je zaista pokretna kancelarija. Nova mobilna kancelarija sa kapacitetom od 20 litara (dostupna uz jedno sedište za suvozača) može da smesti laptop ili tablet; takođe ima svetlo za čitanje, opremljena je bočnim džepovima za skladištenje, i ima dva USB konektora za punjenje elektronskih uređaja. Udoban radni prostor može se takođe napraviti otvaranjem gornjeg nivoa.

Novi dizajn prenet je i na enterijer, koji je opremljen sedištima obrubljenim elektro-zavarenom tkaninom; postoji novo sedište za vozača „visoke udobnosti” sa vazdušnim vešanjem dostupno na zahtev, sa potpuno prilagodljivim naslonom, dvostrukom gustinom tapacirunga, grejanjem i ventilacijom. Naslon za ruke je dostupan kao dodatna oprema za sva sedišta sa vazdušnim vešanjem.

Idealan za gradske poslove , novi Eurocargo garantuje jednostavan pristup kabini: zahvaljujući linearnoj instrument tabli i kompaktnim dimenzijama tunela motora, vozač može jednostavno da izađe iz vozila bilo sa desne bilo sa leve strane.