Servisi i usluge
-
Servisi i usluge

Servisi i usluge

​​​​​IVECO DAILY EURO 6, ODRŽAVANJE I SERVIS

Celokupna ponuda profesionalnih servisa u cilju pomoći vašem poslovanju

​IVECO Daily Euro 6 održava vaše poslovanje i produžava svoj dugi radni vek i vama je na usluzi. IVECO nudi fleksibilnost programa Elements: možete odabrati kombinaciju usluga redovnog održavanja i produžene garancije koja savršeno odgovara vašem poslovanju. Možete i dodatno napraviti svoj paket uz dostupne elemente Additional Coverage (dodatno pokriće): glavne „elemente“ koji čine ponudu (održavanje, pogonska grupa, proširena pogonska grupa, potrošni materijali) možete kombinovati da biste napravili ugovor koji savršeno odgovara vašem poslovanju.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP je udaljena samo jedan telefonski poziv, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi vaš Daily furgon neometano radio, kao i vaše poslovanje. IVECO NON-STOP je originalna IVECO-ova aplikacija za pametni telefon koju možete koristiti za komunikaciju s Iveco-m ako se vaše teretno vozilo pokvari.
IVECO CAPITAL je sopstvena financijskih usluga proizvođača IVECO i nudi celokupnu paletu finansiranja, leasinga, rent-a-cara i usluga za teretna vozila - produžene garancije, održavanje, popravke i razne vrste osiguranja koje je moguće uključiti u takav paket. Sve finansijske pakete je moguće skrojiti prema potrebama stranke, a odnose se na sve vrste vozila - nova ili polovna, kao i na preradjena. IVECO CAPITAL pruža strankama profesionalno savetovanje u odabiru financijskog proizvoda koje najbolje odgovara finansijskim i poreskim zahtevima njihovog poslovanja. Pozivamo vas da više pojedinosti potražite kod svog IVECO prodavca.
IVECO ORIGINAL PARTS će pouzdano održavati vaš Daily u radu kroz mnoge godine u vašoj službi - i to povoljno. Široka ponuda se kreće od novih i obnovljenih dijelova do servisnih paketa i rješavanja poteškoća telematikom. IVECO upravlja mrežom od 8 skladišta rezervnih delova depots i koristi napredne tehnologije kako bi garantovao isporuku 24/7 širom Evrope.

IVECO FAN SHOP

Nudimo vam širok izbor IVECO radne i odeće za slobodno vrijeme, pribora za pisanje i uređaja kod vašeg prodavca ili putem IVECO online store www.ivecostore.com.