Raznovrsnost i ponuda
-
Raznovrsnost i ponuda

Raznovrsnost i ponuda

​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, NEOGRANIČENA RAZNOVRSNOST

Široka paleta za vaše prevozničke potrebe

IVECO Daily Euro 6 je najraznovrsnije teretno vozilo s najširom paletom u branši; nudi vam 8.000 fabričkih verzija na izbor. Daily je jedini furgon koji nudi raspon od 3,3 pa sve do 7 tona ukupne dozvoljene mase vozila, te od 7,3 m3 pa sve do 19,6 m3 teretnog prostora. Svojom beskrajnom raznovrsnošću, IVECO Daily Euro 6 otvara bogatstvo mogućnosti za veliki niz zadataka od gradske dostave s brojnim zaustavljanjima, kao što je paketna distribucija ili kurirska služba, do težih prevozničkih zadataka kao što je prevoz nameštaja. IVECO Daily Euro 6 u svojim verzijama kombinuje različite međuosovinske razmake, razine snage, zapremine, unutrašnje visine teretnog prostora i nosivosti da bi zadovoljio širok spektar poslova.

Raznovrsnost IVECO Dailyja Euro 6 olakšava prilagođavanje furgona i pretvaranje teretnog vozila u vozilo hitne pomoći ili uvozilo za pomoć na putu, na primer.

IVECO Daily Euro 6 je u stanju obaviti vaš zadatak efikasno i uz niske troškove vlasništva, uz mali uticaj na okolinu, doprinoseći održivosti vašeg poslovanja.