Udobnost
-
Udobnost

Udobnost

​​​​​IVECO DAILY EURO 6, VRHUNSKA UDOBNOST ZA VAŠE POSLOVANJE

Iskusite vrhunsku produktivnost u vašem mobilnom uredu

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna ploča dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

DAB radio je integriran u armaturnu ploču; možete spojiti i svoj mobilni telefon ili tableti napuniti neki drugi uređaj u 2 USB utičnice, a možete dodati i opcionalni induktivni punjač. Kvalitet i raspored prekidača na armaturi u IVECO Dailyju olakšava udobnu vožnju.

Brojni pretinci u kabini osmišljeni su za maksimalnu dostupnost dok ste za upravljačem vašeg IVECO Dailyja. Njih ukupno 18, uključujući novi, otvoreni pretinac, strateški su raspoređeni po kabini i lako su dostupni, da biste mogli svoje dokumente i radne materijali držati uredno i pri ruci.

Nova kabina IVECO Dailyja je sada još tiša, jer je nivo buke u unutrašnjosti drastično smanjena. Smanjenje za 4 decibela poboljšalo je akustiku vozila i zvučni otisak za 8%. Unutrašnjost furgona obogaćena novim kožnim upravljačem, zajedno s plavim presvlakama sedišta i novom tkaninom naslona za glavu pruža udobno profesionalno okruženje u kojem vi i vaši putnici možete produktivno raditi u punoj sigurnosti.