Tehnologija
-
Tehnologija

Tehnologija

IVECO DAILY EURO 6, SNAGA I PRODUKTIVNOST VAMA NA RASPOLAGANJU

Tehnologija motora za maksimalnu produktivnost

Daily Euro 6 furgon ulaže svoj poslovni instinkt u napredne tehnologije motora i menjača kako bi vam pružio vrhunske performanse koje su vam potrebne za produktivno i pouzdano izvršavanje zadataka.
Nova paleta motora IVECO Daily Euro 6 pruža više snage i obrtnog momenta, smanjujući pri tome Dailyjev uticaj na okolinu zahvaljujući maloj emisiji.
Novi furgon je opremljen motorima najsavremenije tehnologije radi osiguranja maksimalne produktivnosti:

  • Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®: modeli opremljeni Ivecovim motorom od 2,3 litra F1A s povratom izduvnih gasova pod niskim pritiskom idealni su za postizanje najjednostavnijeg mogućeg upravljanja teretnim vozilom. Zahvaljujući sklopovima kao što su uljna pumpa promjenljivog prečnika i turbopunjač uživat ćete u pogodnostima male potrošnje goriva - i nižih operativnih troškova - kao i više snage i obrtnog momenta.
  • Tehnologija SCR: modeli opremljeni rešenjem za naknadnu obradu izduvnih gasova pod nazivom Selective Catalytic Reduction koji ne menja proces sagorevanja pa imate na raspolaganju svu potrebnu snagu i produktivnost uz niske tekuće troškove.
  • Tehnologija CNG: Daily Natural Power pruža iste performanse i brzi odziv kao i njegov dizel ekvivalent, jer se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz diesela) prilagođenim za rad sa komprimiranim prirodnim gasom (Compressed Natural Gas). Ovo teretno vozilo je čisto u pogledu okoline i izuzetno tiho što je dodatna pogodnost u gradskim područjima s saobraćajnim ograničenjima.

MENJAČ HI-MATIC
IVECOV automatski menjač s 8 brzina HI-MATIC pruža sve pogodnosti komfora, sigurnosti, male potrošnje i odličnih performansi na paleti modela Daily koja se stalno širi da bi zadovoljila sve vaše poslovne potrebe.