Trakker HI - Usluge
-
Trakker HI - Usluge

Trakker HI - Usluge

​Kompletno rješenje za transport

Kao i sva ostala Iveco vozila, Novi Trakker je kompletno rješenje za transport, što pored jedne od najpotpunijih paleta proizvoda u ovom segmentu podrazumjeva i širok asortiman usluga po meri:

- od finansiranja do lizinga
- kvalifikovanu postprodajnu podršku koja vam pruža širok asortiman usluga
- sva dopunska oprema koja vaš Trakker može učiniti jedinstvenim.

Postprodajne usluge

​Naša prva usluga je ispunjenje vaših očekivanja

Iveco Servis je sa Vama na svakom kilometru koji prelazite, sa svojom stručnošću, znanjem i posvećenošću.

Mi znamo da je za Vas putovanje posao i da on mora biti sproveden sa maksimalnim spokojstvom i povjerenjem koje potiče od toga što znate da možete dobiti svu neophodnu pomoć i bilo kom trenutku i najkraćem mogućem vremenskom roku.Obavezujući se, sami, da poštujemo Iveco načela servisa, garantujemo Vaše potpuno zadovoljstvo.

www.origin.iveco.com

Dodatna oprema

​Posao koji zahtjeva savršenost

Savladavanje ekstremnih uslova u kamenolomima ili na gradilištima su zadaci sa kojima se vi i vaš Trakker susrećete svakog dana.

Iveco Shop je za vas pripremio širok asortiman dodatne opreme koja će u mnogome poboljšati radne karakteristike vašeg vozila i koja je neophodna za rad u teškim uslovima.

Ovu dodatnu opremu ćete koristiti kada se radi o zaštiti i bezbjednosti vas i vašeg vozila, ali i kada budete željeli da pripremite komfornije uslove za trenutke vašeg odmaranja ili pauza za obrok.

Odabirom kvalitetne Iveco Shop dodatne opreme uredićete i iskoristiti sve potencijale Novog Trakker-a – od karoserije do točkova, i unutrašnjost kabine do mehaničkih dijelova.

Sada znate zašto je svaki vaš izbor – najbolji izbor.

ODABERITE NAJBOLJU DODATNU OPREMU ZA VAS I VAŠ TRAKKER

www.ivecofanshop.com

Ugovori o popravci i održavanju

Opuštena vožnja uz Iveco.

Iveco je oduvijek bio lider u svijetu transporta. Zahvaljujući 100% originalnim Iveco rezervnim dijelovima i stručnom osoblju Iveco postoprodajne mreže, Iveco garantuje bezbjednost, sjajan rad i vrhunske rezultate za svaku operaciju koju obavljate.
U cilju smanjenja troškova vozila do kojih bi došlo ukoliko ono stoji i ne obavlja željene poslove, Iveco je napravio Elements: širok dijapazon programa korisničkih usluga po mjeri, koji su napravljeni tako da zadovolje svaku potrebu i održe vaše vozilo u odličnom stanju u bilo kom trenutku.
Tri osnovna ugovora održavanja sun a raspolaganju:

o Standard (kompletan): uključuje sve redovne i vanredne operacije održavanja za kompletno vozilo.
o Pogonska Grupa: uključuje sve osnovne operacije održavanja, kao i specijalne intervencije koje se odnose na pogonsku grupu.
o Fast (Brzi): koji pokriva samo osnovno održavanje.

ELEMENTS.
100% PREDNOSTI ZA VAS.
100% DOBRO STANJE VAŠEG VOZILA

Produžena garancija

Sigurnost koja traje

Da li želite da uvijek putujete mirne glave?

Pored Ugovora o održavanju i popravci, Iveco nudi i uslugu produžene garancije.
U mogućnosti ste da osigurate da će vaše vozilo biti profesionalno popravljano, s obzirom da je to zaštitni znak Iveco postoprodajne mreže.
Ukoliko se odlučite za produženu garanciju (koja se može odnositi na Pogon ili Kompletno vozilo), imaćete pravo na 24-časovnu pomoć na putu koja uključuje i vuču vozila širom zemlje.