Unutrašnjost
-
Unutrašnjost

Unutrašnjost

SUPERIORNI ŽIVOTNI I RADNI USLOVI

Kabina vozila IVECO S-WAY je u potpunosti redizajnirana, a pristup je centriran oko vozača kako bi mu pružio prvoklasne životne, vozačke i radne uslove.

Njegov novi raspored stvara prostrano okruženje za vozača sa obilnim, dobro organizovanim prostorom za odlaganje, izuzetnom ergonomijom i udobnim i funkcionalnim prostorom za spavanje.

Podesivo sjedište omogućava vozaču da ga postavi na savršenu visinu i udaljenost od multifunkcionalnog upravljača, oblikovanog sa ravnom podlogom, pružajući sav potreban prostor za noge. Ergonomski raspored kontrola osigurava da su sve ključne funkcije lako dostupne. Instrument tabla i centralna konzola su redizajnirani kako bi se poboljšala operativna udobnost i efikasnost.

Novo Start / Stop dugme motora sa elektronskim ključem sa ugrađenim daljinskim upravljačem su prikladno smješteni na instrument tabli.

Novi multimedijalni sistem sa prepoznavanjem glasa, DAB radiom i navigacionim mapama takođe omogućava vozaču da svoj digitalni život prenese u kabinu koristeći Apple Car Play.

Prostrane pregrade su pogodno smještene u kabini kako bi se obezbjedilo sve što je vozaču potrebno. Noćni prostor je redizajniran kako bi se povećala udobnost vozača. Kombinuje funkcionalnost i udobnost sa novim simetričnim rasporedom i dobro postavljenim skladištem, USB priključcima i kontrolama. Redizajnirani krov pruža udobnu visinu stajanja od 2,15 metara u središtu kabine.

Sistem klimatizacije i integrisani rashladni sistem za parkiranje i grejanje obezbjeđuju savršenu unutrašnju klimu u svakom trenutku.