Servisi i usluge
-
Servisi i usluge

Servisi i usluge

Celokupna ponuda profesionalnih servisa kao pomoć vašem poslovanju

​IVECO Daily Euro 6 je konstruisan da traje godinama. Zato IVECO nudi prilagodlijvost programa Elements za održavanje vašeg vozila: možete birati kombinaciju usluga redovnog održavanja i produžene garancije, a možete dodatno personalizovati vaš paket elementima dodatnog pokrića (Additional Coverage): glavni delovi koji sačinjavaju ovu ponudu (održavanje, pogonski sklop, prošireni pogonski sklop, potrošnji delovi) mogu se međusobno kombinovati radi stvaranja ugovora o održavanju koji je savršeno usklađen s vašim poslovanjem.

    
IVECO ASSISTANCE NON-STOP je udaljena samo jedan telefonski poziv, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kako bi vaš Daily furgon neometano radio, kao i vaše poslovanje. IVECO NON-STOP je originalna IVECO-ova aplikacija za pametni telefon koju možete koristiti za komunikaciju s Iveco-m ako se vaše teretno vozilo pokvari.
    
IVECO CAPITAL je sopstvena financijskih usluga proizvođača IVECO i nudi celokupnu paletu finansiranja, leasinga, rent-a-cara i usluga za teretna vozila - produžene garancije, održavanje, popravke i razne vrste osiguranja koje je moguće uključiti u takav paket. Sve finansijske pakete je moguće skrojiti prema potrebama stranke, a odnose se na sve vrste vozila - nova ili polovna, kao i na preradjena. IVECO CAPITAL pruža strankama profesionalno savetovanje u odabiru financijskog proizvoda koje najbolje odgovara finansijskim i poreskim zahtevima njihovog poslovanja. Pozivamo vas da više pojedinosti potražite kod svog IVECO prodavca.

    
IVECO ORIGINAL PARTS će pouzdano održavati vaš Daily u radu kroz mnoge godine u vašoj službi - i to povoljno. Široka ponuda se kreće od novih i obnovljenih dijelova do servisnih paketa i rješavanja poteškoća telematikom. IVECO upravlja mrežom od 8 skladišta rezervnih delova depots i koristi napredne tehnologije kako bi garantovao isporuku 24/7 širom Evrope.

IVECO FAN SHOP

Nudimo vam širok izbor IVECO radne i odeće za slobodno vrijeme, pribora za pisanje i uređaja kod vašeg prodavca ili putem IVECO online store www.ivecostore.com.