Raznovrsnost i ponuda
-
Raznovrsnost i ponuda

Raznovrsnost i ponuda

Najraznovrsnije vozilo u svojoj klasi s najvećom paletom u branši

Paleta IVECO Daily Euro 6 uključuje šasiju s kabinom, dvostruku kabinu i golu šasiju. Daily je jedino vozilo koje nudi ukupne mase od 3,3 pa sve do 7,2 tone, s međuosovinskim razmakom od 3.000 do 4.750 mm i dužinu nadogradnje do 6.190 mm, što otvara mogućnosti za veliku svestranost, od gradske dostave do težih poslova prevoza u građevinskom sektoru.

Snaga i trajnost IVECO Dailyja Euro 6 proizlaze iz rešetkastog okvira od valjanih C-profila koji su spojeni poprečnim gredama od posebnog čelika i zbog toga bez teškoća prihvata svaku izvedbu nadogradnje. Broj dostupnih izvedbi karoserije i nadogradnje nudi jedinstvenu svestranost i vrlo veliki broj mogućih zadataka, olakšavajući primenu IVECO Dailyja Euro 6 za brojne namene u komunalnim poslovima, od prikupljanja otpada do gradskog prevoza, ili preradu u vozilo za pomoć na putu, vučno ili ambulantno vozilo – a, tako je čvrsto da je savršeno za preradu u oklopljeno vozilo.

IVECO Daily Euro 6 šasija s kabinom uneo je svoj zdravi poslovni instinkt za prevozništvo da bi predvideo vaše potrebe: kakvegod bile vaše potrebe, možete pronaći odgovarajući model Dailyja u širokoj paleti, uz niske troškove vlasništva i vodeći računa o okolini i održivosti vašeg poslovanja.